Brf Tuvesvik, Ellös

Skärgårdshus med sjöbod och brygga

Pris: 2 495 000 - 4 395 000 kr
Månadsavgift: 3 105 - 5 527 kr/mån
Rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 121 kvm
Inflyttning: Från september 2019

Med västerhavet som närmaste granne har vi nöjet att presentera ett exklusivt boende om åtta mindre bostadsenheter i trä med vida utsikt över klippor, öar och hav. Husen är tätt placerade mot varandra på samma sätt som villor, sjöbodar samt magasin är och förväntas vara i det bohuslänska landskapet. Smala gränder och hög mysfaktor för tanken till tidigare pärlor som Käringön, Gullholmen samt Marstrand där husen blir sammankopplade till trivsamma enheter med stark samvaro.

I samband med uppförandet av dessa unika skärgårdshus kommer även en exklusiv marina där varje lägenhetsinnehavare kommer ha möjligheten till egen båtplats och sjöbod. Färjan som ligger strax intill bostadsområdet tar er smidigt ut till både Gullholmen och Käringön. Allmänna kommunikationer går också hela vägen fram till färjeläget och nya bostadsområdet Brf Tuvesvik.

OPTIMERAT FÖR NJUTNING

På loften placeras takterrasser som ger en vindskyddad utemiljö för soliga stunder. Lägenheter på bottenvåning har en uteplats som nås från vardagsrummen. Samtliga bostäder har även en balkong.

Intresserad av bostäderna?

Läs mer om projektet, se lediga bostäder och anmäl ditt intresse på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

Läs mer →